SZUKAJ

Usuwanie strony VKontakte na zawsze

VKontakte to najpopularniejsza sieć społecznościowa w Rosji.CIS i za granicą. Dzięki niej możesz znaleźć znajomych, komunikować się z nimi za pomocą komunikatorów internetowych, wymieniać informacje, promować swój biznes, tworzyć grupy i wydarzenia. Liczba zarejestrowanych użytkowników VKontakte rośnie każdego dnia. Dla niektórych ta usługa to przyjemna rozrywka, ale są też tacy, którzy pomagają sieciom społecznościowym zarabiać pieniądze.

usuwanie strony vkontakte
Jednak pomimo wszystkich pozytywnych aspektów,usuwanie FaceBook strona - zażądał opcję i czy jest uruchomiony użytkowników nie jest niczym niezwykłym. Co to jest potrzebne? Dlaczego utworzyć stronę, a następnie usunąć? Niedawno VKontakte usunięcie strona była niemożliwa. Funkcja ta jest obecnie dostępna i znajduje się w menu „Moje ustawienia” na karcie „Ogólne”. Na końcu listy różnych opcji konfiguracji strony z ustawieniami istnieje zapis, napisany drobnym drukiem: „Można usunąć swoją stronę.”
usuń stronę
Kliknięcie "Usuń swoją stronę" jest potrzebnewskaże powód twoich działań. Aby pomóc administracji oferowane opcje, z których możesz wybrać odpowiedni powód swojej sprawy. Możesz o tym powiadomić swoich znajomych w wiadomości, która będzie na stronie zdalnej wraz z imieniem i nazwiskiem. Sieć społecznościowa zakłada, że ​​pewnego dnia będziesz chciał odnowić swoje konto. W tym celu VKontakte usuwa stronę, aby w ogóle nie zawodziła! Profil z obrazem usługi, imieniem i nazwiskiem, oznaczony jako "usunięta strona", bez żadnych innych informacji kontaktowych pozostanie na liście użytkowników, pozostaną również Twoi znajomi.

Czy konieczne jest usunięcie strony VKontakte?W końcu, jeśli chcesz pozbyć się obsesyjnych przyjaciół, wiadomości, aplikacji, to do tego nie jest konieczne wykonywanie funkcji "usuń". Łatwe w obsłudze menu ustawień VKontakte, które pozwala utworzyć profil w oparciu o Twoje potrzeby. Zakładka "Prywatność" sprawi, że strona będzie prywatna dla użytkowników strony, a nawet dla przyjaciół. Możesz utworzyć oddzielne listy, które będą dostępne na ścianie, aplikacje, zdjęcia i tak dalej. Od niechcianych odwiedzających istnieje opcja "Czarna lista", w której wpisują dane osób, które mają ograniczony dostęp do strony.

usuń vkontakte
Aby nie usunąć profilu, możesz wyczyścić ścianę,usuwaj znajomych, z którymi nie chcesz się komunikować, zdjęcia, pliki wideo i audio. Możesz zmienić informacje kontaktowe, adres skrzynki pocztowej, do której jest podłączona strona sieci społecznościowej, hasło. Jeśli nie chcesz, aby ktoś przeszkadzał VKontakte przez jakiś czas, w sekcji "Prywatność" umieść "Nikt" lub "Tylko ja" we wszystkich żądaniach. Strona będzie widoczna dla użytkowników sieci społecznościowej, jednak nikt nie będzie mógł pisać wiadomości, komentować wpisów, zdjęć, zapraszać do grup, widzieć swojej ściany.

Usuwanie strony VK jest przydatne tylko wJeśli nie korzystasz z sieci społecznościowej dla swoich potrzeb. Następnie na stronie usuwania określ odpowiedni powód, napisz wiadomość do znajomych i kliknij "Usuń stronę".

  • Ocena: